Mine uddannelser


Fysiurgisk massør 2018:

Fra Januar 2018 til Juli 2018 tog jeg uddannelsen som Fysiurgisk Massør ved Massørskolen Fyn. En fysiurgisk massør arbejder ved hjælp af fysiurgiskmassageterapi (som er en alternativ behandling) med at forebygge, lindre og afhjælpe forskellige former for smerter og skader i muskler og led.

Skadesterapeut 2018:

I December 2018 tog jeg skadesterapikurset da der er kommet et klart stigende behov for individuel behandling og planlægning af genoptræningsforløb efter længere varende skader og akutte skader. Skadesterapeutuddannelsen gav mig de grundlæggende redskaber til at kunne diagnosticerer forskellige skader og planlægge relevant genoptræning af disse, brugen af triggerpunkter, fasciefrigørelse og massage med tørre greb samt optaping med kinesiotape. 

Aromatouch behandlinger:

I November tog jeg kursus i at give aromatouch terapi. Aromaterapi er behandling med æteriske olier, som er naturligt forekommende olier, som udvindes af bestemte planter. 
Der findes mange forskellige slags æteriske olier som har hver sin unikke terapeutiske egenskab. Æteriske olier virker på to måder:

  • Ved indånding, hvor duften omsættes til kemiske signaler, der påvirker hjernen
  • Ved indsmøring, hvor de æteriske oliers indholdsstoffer trænger ind gennem huden, går videre med blodbanen rundt i kroppen og påvirker kroppen undervejs.

Formålet med behandlingen er at lindre symptomer og øge det fysiske og psykiske velvære. 

Sundhedsfaglig grunduddannelse 2018-2019:

Uddannelsen stiler i mod at jeg opnår en sundhedsfaglig grundviden, der gør mig i stand til at forstå og tolke kroppens og psykens normale og sygelige reaktioner. Således at jeg på forsvarlig vis kan virke som selvstændig behandler og lære at kende mine begrænsninger så jeg kan sende dig, klienten, videre til andre sundhedsprofessionelle, når det er nødvendigt. Desuden får jeg et grundlæggende kendskab til det fælles fagsprog, der gør det muligt at kommunikere og samarbejde med andre sundhedsprofessionelle.

Bowen Terapi 2020:

Bowen Terapi (også kendt som Bowtech – den originale Bowen teknik) er et dynamisk system af muskel – og bindevævs-terapi, som blev udviklet af den nu afdøde Tom Bowen i Geelong, Australien. Nogle gange kaldes teknikken “homøopatisk kropsarbejde”, idet der benyttes lette “greb”, som stimulerer kroppen til at genoprette sig selv.

Bowtech giver en fantastisk virkning for klienterne med en lille påvirkning fra behandlerens side. Grebene, som udføres på specifikke steder på kroppen (muskler, sener, ledbånd og nerver), giver signaler til nervesystemet, og kroppen reagerer med sine egne vitale ressourcer.

Behandlingen kan give lindring for mange slags skader og sundhedsmæssige problemer, både akutte og kroniske, og den indvirker på hele kroppen via kroppens egne helbredende mekanismer.