Behandlinger

Fysiurgisk helkropsmassage. Her gennemgår jeg alle områder på din krop fra hoved til fod. Jeg starter med nakke, skuldre, ryg og lænd / hofte så baller, bagben og læg.  Derefter kommer du om på ryggen og får masseret fødder, skinneben, lår, arme og øvre bryst. Jeg anbefaler 90min til en helkropsmassage dog kan 60min være nok hvis der ikke er de store komplikationer. Inklusive i tiden er omklædning.

Fysiurgisk massage af din ryg, skuldre og nakke. Denne massage fokuserer på de områder hvor man oftest er mest spændt op. Der arbejdes i dybden med skuldre, nakke ( for / bag ), ryggen, lænden, hoften og den øvre balle muskulatur. Masssagen kan hjælpe dig hvis du har meget hovedpine, hold i nakken, hold i ryggen og lændesmerter. Oftest er 30min nok men mere tid bør afsættes, hvis det er en kronisk tilstand du kommer med. Inklusive i tiden er omklædning.

Fysiurgisk massage af dine arme og øvre bryst muskulatur. Denne massage fokuserer på de områder hvor man oftest er mest spændt op hvis man arbejder meget med sine arme og hænder i hverdagen. Der arbejdes i dybden med dine hænder, arme og den øvre bryst muskulatur. Jeg har god erfaring med at denne fysiurgiske massage afhjælper golf-albue og tennis-albue. Oftest er 30min nok men mere tid bør afsættes, hvis det er en kronisk tilstand du kommer med. Inklusive i tiden er omklædning.

Fysiurgisk massage af dine ben, lægge og fødder. Denne massage fokuserer på de områder hvor man oftest er mest spændt op hvis man løber eller går meget i hverdagen. Der arbejdes i dybden med dine fødder, lægge, ben og balle muskulaturer. Masssagen kan hjælpe dig hvis du oplever iskias smerter, krampe i læggene, lårene, begyndende løberknæ eller springerknæ samt afhjælpe hælespore. Oftest er 30min nok men mere tid bør afsættes, hvis det er en kronisk tilstand du kommer med. Inklusive i tiden er omklædning.

Wellnessmassage Med en wellness-massage kan du opleve, hvordan kroppen giver slip på de spændinger og stressede områder, som kan have opbygget sig over tid. Wellness-massage er massage, hvor der fokuseres på de lange og blide strøg, som har til mål at blødgøre muskulaturen og få kroppen ned i en afslappet tilstand. Wellness er en form for massage som kombinerer forskellige massageteknikker for at give dig den bedste afslappende oplevelse. Massageformen udspringer fra svenske massageteknikker og er specielt kendt for at forbedre blodcirkulationen, hvilket også er med til at få dig til at føle dig som ny igen.

Aromaterapi er behandling med æteriske olier, som er naturligt forekommende olier, som udvindes af bestemte planter. Formålet med behandlingen er at lindre symptomer og øge det fysiske og psykiske velvære. Aromaterapi kan afhjælpe stress, lettere depressioner og søvnbesvær, dårligt immunforsvar og infektioner. Smerter i muskler og led samt menstruations smerter og problemer der opstår i overgangsalderen. Inklusive i tiden er omklædning.

Da der indgår mange forskellige komponenter i de æteriske olier jeg bruger er det en fordel hvis du ved om du er allergisk overfor bestemte planter. Hvis du er mere nysgerrig mht. terapien så skriv endeligt via kontaktformularen